Volejte +420 604 444 909 jsme tu pro Vás až do 18 hodin.

Košík

0 ks za 0 Kč

Košík je prázdný

 

 

Ochrana osobních údajů

Chráníme vaše osobní údaje

Naše firma (IČ: 87506319, DIČ: CZ8210193893), provozující internetový obchod kvalitnidestniky.cz, nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Osobní data, která kupující uvede při objednání zboží, jsou využita výhradně pro úkony přímo související s objednávkou. Data jsou uchovávána a zpracovávána dle platných právních předpisů a slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku tvoří externí dopravci, poskytovatel online platební brány a zpracovatel dotazníku spokojenosti. Osobní údaje zákazníků jsou předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží, provedení online platby nebo zjištění zákaznické spokojenosti. Pro marketingové účely jsou data použita pouze s vaším výslovným souhlasem.

Osobní údaje jsou zpracovávány po dobu neurčitou. Odhlášení z e-mailového zpravodaje (newsletteru) můžete provést v každém jeho obsahu kliknutím na odkaz.

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti webu využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Co jsou "cookies" vlastně zač?

Cookies jsou krátké textové soubory, které server umisťuje do vašeho počítače při načtení webové stránky. Technicky jde o sérii kódů, podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o vašem chování zpět na příslušný server. Cookies obsahují informaci o tom, jak dlouho je má prohlížeč uchovávat (od jednorázových až po několikaleté). Cookies nejsou přímo vázány na vaše jméno ani e-mailovou adresu, často ale obsahují například přihlašovací údaje do systému. Jsou společné pro jednu instalaci prohlížeče. Cookies nejsou nijak zabezpečeny a to včetně shromážděných údajů.

Proč potřebujeme váš souhlas s používáním cookies?

Na základě směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/136/ES, která novelizovala čl. 5 odst. 3 směrnice Evropského parlamentu a Rady 2002/58/ES, o zpracování osobních údajů a ochraně soukromí v odvětví elektronických komunikací, došlo k posílení ochrany uživatelů internetu, neboť se vyžaduje poskytnutí informací a získání souhlasu uživatele ještě předtím, než bude cookie uložena či bude získán přístup k již uchovávaným informacím v počítači uživatele. Jde tedy o přechod z režimu „opt-out“ na režim „opt-in“. Tato úprava byla zohledněna novelou zákona o elektronických komunikacích ve znění zákona č. 468/2011 Sb.

  • Doprava zdarmaDoprava zdarmaPři objednávce nad 2000 Kč
  • Autorizovaný prodejceAutorizovaný prodejceCertifikovaný Doppler prodejce
  • Rychle a levněRychle a levněDoprava objednávky již od 39 Kč
  • Garance nákupuGarance nákupuMožnost výměny i vrácení peněz

Nezmeškejte naše nové kolekce, soutěže i slevy!

Způsob platby
Více než 400 odběrných míst v České republice a na Slovensku.

Copyright © 2017 KvalitníDeštníky.cz - Všechna práva vyhrazena.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Pohání Webmex